FitStap


Je voelt je al een tijdje niet fit. En natuurlijk, meer beweging gaat je helpen. Maar het lukt je niet om de eerste stap te zetten. Misschien omdat je het erg druk hebt. Of je vindt het spannend om te gaan sporten, want je conditie is echt niet goed. En dan ook nog die vraag kun je het allemaal wel bijbenen?  FitStap is het nieuwe beweegprogramma van de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Tijdens het programma van 10 weken krijg je totale begeleiding van mij (gecertificeerd FitStap-coach). FitStap draait niet alleen om meer bewegen, want je gaat ook aan de slag met gezonde voeding en mental coaching. De combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat binnen FitStap centraal.


Wil je na het FitStap programma doorgaan met wandelen, dat kan bij Buiten Bewust Bewegen met Ilse! Je kan dan deelnemen aan de  Powerwalken lessen. Powerwalken is krachtig wandelen of wordt ook wel sportief wandelen genoemd. Met powerwalken ligt het gemiddelde tempo rond de 5, 6 a 7 kilometer per uur. 

 

Wil je na Powerwalken nog meer uit jouw training halen dan kan je overstappen naar SlowRun. SlowRun is een combinatie van wandelen, powerwalken en licht joggen.

Bij Buiten Bewust Bewegen met Ilse kan alles maar wel in jouw eigen tempo! 

 

Wandelen, Powerwalken, Fit Walken zijn ontzettende simpele maar uiterst effectieve manieren om je gezondheid, humeur en geest een flinke positieve boost te geven. Kom jij ook een keer met ons mee trainen? Welke vorm je ook kiest je bent van harte welkom welke vorm je van beweging ook kiest.

Inschrijven voor een proefles kan onder de button contact. 

liefs Ilse 

Algemene Voorwaarden

 

Contactgegevens

Ilse Korving 0655696508

@Buitenbewustbewegen.nl 

KVK nr 84264659