Over Ilse


Mijn naam is
Ilse Korving 

 gecertificeerd (personal) trainer en coach.

 

Reeds 25 werkzaam  in de financiële wereld. Daarnaast altijd actief geweest in de sportwereld. Mensen in beweging brengen brengen is mijn drive. Tijdens het begin van de Corona ontdekte ik het wandelen en van het een kwam het ander. Steeds meer buurtbewoners, vrienden en kennissen haakten aan.  Het idee ontstond om het wandelen professioneel  aan te gaan pakken. Eind 2020 is  de start geweest van mijn eigen onderneming ” Buiten Bewust Bewegen met Ilse”.  Een onderneming die diverse activiteiten aanbiedt in de mooiste sportschool, de buitenlucht.

 

Mijn inspiratie is ontstaan door, Powerwalking, Slowrunning, Fitstap, Koninklijke Nederlandse Wandelbond wandeltrainer 3, en cognitieve fitness. De  kennis en diploma’s zijn aanwezig en deze hou op peil door het volgen van workshops en bijscholing. 

Het buiten zijn in de vorm van wandelen (in de natuur) is iets wat ik het liefst doe. Het geeft mij rust, inspiratie, energie en brengt mij weer in balans. En als ik zie dat zoveel mensen met mij willen mee wandelen … dan ben ik alleen maar trots en dankbaar.

 

Mijn doel voor het komende jaar is nog meer mensen te bereiken en met nog meer mensen in beweging komen. 

Heb jij ook wandelzin? Druk op de button contact en meld je aan voor een gratis proefles. Ik hoop snel met je kennis te mogen maken.

Liefs Ilse

Algemene Voorwaarden

 

Contactgegevens

Ilse Korving 0655696508

@Buitenbewustbewegen.nl 

KVK nr 84264659